27. 07. 2024
|
emovio.cz logo

Už brzy se otevřou brány dalšího ročníku „elektrizujícího“ veletrhu AMPER

Veletrh AMPER 2022 (foto Terinvest, použito se svolením autora)
Veletrh AMPER 2022 (foto Terinvest, použito se svolením autora)

Na brněnském Výstavišti proběhne ve dnech 21. až 23. března již 29. ročník tradičního veletrhu AMPER, který se zaměřuje na elektrotechniku a elektroniku.

(Komerční sdělení) AMPER je největším veletrhem v oblasti elektrotechniky, elektroniky, energetiky, automatizace a digitalizace, ale i osvětlení a zabezpečení v České republice i na Slovensku. Akce každoročně mapuje technologické novinky, inovace a pokroková řešení a ukazuje směr budoucích trendů v elektro průmyslu.  

Loňský ročník potvrdil jedinečnost a stabilní pozici AMPERu mezi předními B2B veletrhy. Své novinky představilo 570 vystavovatelů z 27 zemí světa na hrubé výstavní ploše 28 100 m2. Veletrh navštívilo 28 000 odborníků, řídících pracovníků, projektantů a též významnou měrou soukromých a firemních investorů.

Mezi vystavovateli se prezentovaly nadnárodní korporace a světoví lídři ve svých oborech, ale i tradiční české podniky a nově vstupující firmy na trh. Po dvouleté vynucené pauze proběhla akce ve výjimečné atmosféře a navázala tak na úspěšnou tradici osobního setkávání na vysoké úrovni i po pandemii Covid-19.

Veletrh nabídne průřez aktuálních příležitostí investic do moderního a energeticky soběstačného provozu. Bez ohledu na ceny energií je pro zajištění spolehlivých dodávek elektřiny potřeba sofistikovaná a spolehlivá infrastruktura. 

Vystavovatelé veletrhu nabídnou komplexní efektivní řešení pro malé i velké podniky v oblasti výroby, distribuce a akumulace elektrické energie. Budou také představeny nejnovější modely transformátorů a inovace v rozváděčové technice. Důležitým tématem veletrhu je každoročně i e-mobilita, na kterou se zaměřuje doprovodný program veletrhu AMPER e-MOTION. 

Inovativní technologie řídicích a regulačních systémů i software a hardware pro digitální transformaci výrobních podniků budou k vidění na expozicích řady vystavovatelů. Návštěvníci veletrhu budou mít i prostor pro diskuzi v rámci FÓRA AUTOMATIZACE & DIGITALIZACE, který nabídne sled zajímavých přednášek z oboru měřicí, regulační a automatizační techniky a průmyslové informatiky.

Veletrh AMPER je již tradičně ideálním místem k prezentaci novinek vystavovatelů v oblasti chytrých řešení pro domy i celá města. V rámci programu AMPER SMART & SAFE CITY proběhne dvoudenní konference Smart city v praxi určená odborné veřejnosti z řad municipalit, městských služeb, průmyslu a ostatním organizacím. Na konferencích vystoupí zástupci státních organizací, regulačních autorit i průmyslu.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Oblíbené články

Témata